Om CIREBO COSMETICS APS

I 2012 blev Cirebo Cosmetics etableret på det danske marked som leverandør af uddannelse og professionelle mærkevareprodukter.  Vi samarbejder med – kosmetologer, frisører og fodplejere over hele landet. Vi er service medlem hos Dansk kosmetolog forening.  Vores samarbejdspartner Dahl PR står for at markedsføre vores produkter, igennem pressen og nyheds blogger.

Vores mission er, at gøre det nemmere for dig, og hjælpe med at skabe en endnu bedre forretning for dig.  Vort fineste mål er at du som kunde anbefaler os og vores produkter varmt til andre. Ud over at arbejde med produkter af høj kvalitet betyder det, at du som kunde altid skal opleve en excellent service, når du er i kontakt med Cirebo Cosmetics.

Det betyder, at vi som leverandør skal levere ydelser, der har stor værdi for dig og din forretning. Vores forretning er derfor bygget på en enkel filosofi. Service – så pris & kvalitet passer sammen.  Vi leverer produkter af meget høj og godkendt kvalitet fra Tyskland, til glæde for både dig og os.  Vi holder uddannelser på klinikker både i Danmark og Sverige, med høj faglig dygtighed som styrker dit image, og øger din konkurrenceevne. Derved sikrer vi at du kan bruge mest mulig tid på dine kunder – i god vished om, at du har en leverandør, der gør det nemt og hurtigt for dig.

Velkommen til Cirebo Cosmetics Aps.

Product added to wishlist
Product added to compare.

iqitcookielaw - module, put here your own cookie law text