Om CIREBO COSMETICS APS

I 2012 blev Cirebo Cosmetics etableret på det danske marked som leverandør af uddannelse og professionelle mærkevareprodukter.  Vi samarbejder med – Læger, Sygeplejersker, Kosmetologer, frisører og fod & Negle plejere både i Danmark og Sverige.  Vi markedsfører vores produkter, igennem de sociale medier, pressen og nyheds blogger.

Vores uddannelser udbydes på 4 sprog. Dansk, Svensk, Engelsk & Arabisk.

Vi holder uddannelser på skønhedsskoler og klinikker både i Danmark og Sverige som udbydes på 4 sprog, med høj faglig dygtighed af Læger, Sygeplejersker, Kosmetologer, Frisør, Elite Makeupartist, Elite kosmetisk tatovør, Negle artist, som alle styrker den enkelte elevs image, og øger dennes konkurrenceevne. Derved sikrer vi at elever kan bruge mest mulig tid på deres kunder – i god vished om, at klinikken har en leverandør, der gør det nemt og hurtigt for denne.

Vores mission er at gøre det nemmere for dig, og hjælpe med at skabe en endnu bedre forretning for dig.  Vort fineste mål er at du som kunde anbefaler os og vores produkter varmt til andre. Ud over at arbejde med produkter af høj kvalitet betyder det, at du som kunde altid skal opleve en excellent service, når du er i kontakt med Cirebo Cosmetics.

Det betyder, at vi som leverandør skal levere ydelser, der har stor værdi for dig og din forretning. Vores forretning er derfor bygget på en enkel filosofi. Service – så pris & kvalitet passer sammen.  Vi leverer produkter af meget høj og godkendt kvalitet fra Tyskland, til glæde for både dig og os.  Vi holder uddannelser på klinikker både i Danmark og Sverige, med høj faglig dygtighed som styrker dit image, og øger din konkurrenceevne. Derved sikrer vi at du kan bruge mest mulig tid på dine kunder – i god vished om, at du har en leverandør, der gør det nemt og hurtigt for dig.

Velkommen til Cirebo Cosmetics Aps.

Product added to wishlist
Product added to compare.

iqitcookielaw - module, put here your own cookie law text