Nagelprophylaxe Set Forstør

Nail Power Starter Kit

MC-35750

Ny vare

STARTER KITTET TIL SKÅNSOM REPERATION AF DINE NEGLE

Flere detaljer

5 Varer

165,63 DKK inkl. moms

Yderligere information

NAIL POWER & NAIL POWER SOFT REMOVER

NAIL POWER er specielt udviklet til kvinden, der sætter pris på skønheden i deres negle, og ønsker at holde dem sunde og tilskynde den naturlige negle vækst.

NAIL POWER indeholder en speciel forseglings teknik, som er specielt udviklet til MICRO CELL 3000. Den påføres det ydre legeme af neglen , hvor den danner en silikone -lignende lag. Dette hjælper med at beskytte neglen mod udtørring, forhindrer blødgørende stoffer i at trænge ned i ​​neglen og opbygge modstand og samtidig fremme hurtigere vækst og vedligeholde sunde negle.

Anvendelse: Ryst før brug og læg 1-2 lag på hver negleplade. Lad tørre i nogle minutter. Tip - kan bruges som Top coat over dine farvede lakker og giver ekstra holdbarhed på farven.

&

NAIL POWER SOFT REMOVER er specielt udviklet til kvinden, der foretrækker en særlig skånsom neglelakfjerner, for at forhindre deres negle i at tørre ud. Den usædvanligt milde sammensætning er ideel til grundig og skånsom fjernelse af NAIL POWER og alle andre neglelakker. Den høje andel af plejende ingredienser beskytter kroppen af neglen mod udtørring, og forhindrer det øvre hornlag af neglen fra hævelse.

Anvendelse: Ryst godt før brug. Bruges på vat og holdes over fingeren i nogle sekunder inden lakken kan trækkes af.

Anmeldelser

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Nail Power Starter Kit

Nail Power Starter Kit

STARTER KITTET TIL SKÅNSOM REPERATION AF DINE NEGLE