Anti Aging Caviar Hand Cream - 75 ml

MC-35120

Ny vare

CAVIAR TIL DINE HÆNDER = ANTI AGE SÅ DET RYKKER!

Flere detaljer

1 Enhed

140,63 DKK inkl. moms

Yderligere information

For tidlig rynkedannelse er ikke kun et resultat af utilstrækkelig fugt i huden, men også af kroppens egen mangel på næringsstoffer. Da huden er det sidste led i vores krops ernæring kæde, mangler det som regel en masse vitaminer.

Især nu hvor vores mad ikke længere indeholder den sammen mængde vitaminer, som for blot 25 år siden. Derfor er det vigtigt at bruge håndcreme, (såvel som creme til resten af huden) der er rige på vitaminer, proteiner, sporstoffer og mineraler.

MICRO CELL 3000 CAVIAR håndcreme Denne lækre håndcreme er særligt skabt til kvinder der rejser høje krav på effektivitet og produktkvalitet. Intensiv regenerering og næringsrig håndcreme. Den meget ekslusive Beluga Caviar ekstrakt er rig på vigtige vitaminer, sporstoffer, enzymer, mineraler og proteiner.

Anvendelse: Påfør dagligt en lille mængde på størrelse med din tommelfinger, og masser ind på rene hænder. Alt afhængigt af behov kan den bruges flere gange dagligt, dog gerne morgen og aften. ANTI AGING CAVIAR HAND CREAM Forbedrer hudens regenererings process natten over.

Anmeldelser

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Anti Aging Caviar Hand Cream - 75 ml

Anti Aging Caviar Hand Cream - 75 ml

CAVIAR TIL DINE HÆNDER = ANTI AGE SÅ DET RYKKER!

Kunder, der købte denne vare, købte også